Nalle´s

Nalle´s

Brev från mor till far 1948

SläktforskningPosted by Björn Kuoppala.se Sun, October 12, 2014 13:18:24

Stockholm ”Sveden” d. 3/5 1948

Hej igen Älskling !

Och ett hjärtligt tack för ditt brev. Vari jag ser att du har hälsan,… det andra får vi väl tala om då du är här igen. Du förstår väl, fastän jag kanske talar i gåtor.

Det skall väl inte dröja så länge nu, förrän du är tillbaka. Du nämnde inget om det, men Du vet kanske inte bestämt än. Då ni ställer kosan hemåt igen. Tyvärr, kan jag säga, så har jag inte fått nåt kort från Dej. Men det kommer väl får jag hoppas.

Har Du ritat några rader ännu till Ruth och Walter då? De var här hos mig igår kväll. De var så nyfikna så om jag hade hört något mer ifrån Dig. Jag har varit solokvist hemma under sista april och första maj. Mamma var förstås hos sin älskling.

Ja, Inge nu undrar jag, om Du inte kan ta semester så sent som den 23 augusti? Ruth får nämligen inte sin semester förr, och jag tycker det skulle vara trevligt om vi fyra kunde fira den tillsammans. Men jag har för mig att Du skulle börja skola den 15 augusti, och det går väl knappast att ändra på det.

Jag har ännu inte varit upp till ”Nancy” (tror jag det står. BK) efter filmrullen. Jag är inte riktigt säker på var de bor. Inte tänkte jag så noga på att titta efter då jag var med Dej upp, och så vet jag inte vad de heter i efternamn, i så fall vore det ju ingen sak.

Till Pingst åker jag upp till Anna-Lisa och Kjell och ser hur de har det. Han ringde mej i söndags. Han blev så glad då jag sa att jag skulle komma, och efter den färden så är det bara 14 dagar kvar av denna månad. Vilket skulle innebära att jag har c:a lika många dagar kvar att vänta tills du gör ditt intåg i landet igen.

Så var det väl slut för den här gången igen, jag hoppas att jag snart har brev från Dej igen.

Många Kära Hälsningar

Dagny

Mamma hälsar, likaså Ruth och Walter bad mej hälsa då jag skrev. Vi talar om Dej varje gång vi råkas, och jag tänker på Dej varje dag.

P.S. Var lika snabb att svara även denna gång, och tala om, om Du vet då ni kommer hem. D.S.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.